vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O fetiță din Caracal ar fi fost agresată de educatoare

O anchetă a fost demarată de poliţiştii din Caracal după ce, pe Facebook, au apărut acuzaţii că o fetiţă în vârstă de trei ani, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3, ar fi fost agresată de educatoare.

Imaginile respective au fost postate chiar de părinţii copilului, care au arătat că fetiţa prezenta vânătăi pe una dintre mâini, relatându-le că a fost târâtă de educatoare.

Nu există nicio sesizare în acest sens. În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi luate măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse apropiate anchetei au declarat că, chiar educatoarea este cea care a sunat la poliţie, după postarea părinţilor de pe Facebook. Femeia a negat acuzaţiile şi a cerut clarificarea situaţiei. Aceleaşi surse susţin însă că familia ar fi scos deja un certificat medico-legal care atestă agresiunea suferită de copilă.

Politica