O fetiță din Caracal ar fi fost agresată de educatoare

O anchetă a fost demarată de poliţiştii din Caracal după ce, pe Facebook, au apărut acuzaţii că o fetiţă în vârstă de trei ani, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3, ar fi fost agresată de educatoare.

Imaginile respective au fost postate chiar de părinţii copilului, care au arătat că fetiţa prezenta vânătăi pe una dintre mâini, relatându-le că a fost târâtă de educatoare.

Nu există nicio sesizare în acest sens. În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi luate măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Surse apropiate anchetei au declarat că, chiar educatoarea este cea care a sunat la poliţie, după postarea părinţilor de pe Facebook. Femeia a negat acuzaţiile şi a cerut clarificarea situaţiei. Aceleaşi surse susţin însă că familia ar fi scos deja un certificat medico-legal care atestă agresiunea suferită de copilă.

Populare

Recomandări

UCV. Studenții și-au prezentat facultățile, facultățile și-au premiat profesorii

Universitatea din Craiova (UCV) a avut vineri seara dublu...

Copilă de 13 ani, răpită și violată

O fată de 13 ani a fost răpită, violată...

Urmărire ca-n filme! A fost oprit cu 23 de focuri de armă

Un bărbat care a condus băut, a fost oprit...

Doljeni drogați în trafic

Un tânăr de 24 de ani din Craiova a...