sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul McCartney în topul Billboard 200

„Egypt Station”, cel mai recent material discografic lansat de Paul McCartney, este primul album solo al fostului membru al trupei The Beatles care debutează pe prima poziţie în topul Billboard 200 în ultimii 36 de ani și  cel de-al optulea album cu care McCartney ajunge pe prima poziţie în clasamentul Billboard 200. Succesul de vânzări înregistrat de muzician a împins pe locul al doilea albumul lui Eminem „Kamikaze”.

Vânzările noului material discografic au depăşit aşteptările în prima săptămână de după lansarea de pe 7 septembrie, nu mai puţin de 153.000 de unităţi fiind înregistrate în acest interval. Din această cifră, 147.000 au fost albume în format tradiţional.

Clasamentul Billboard 200 grupează cele mai populare albume ale săptămânii în Statele Unite ale Americii, luând în considerare vânzările de materiale discografice şi piese de pe acestea, precum şi difuzările online. Debutul albumului „Egypt Station” pe prima poziţie a clasamentului va fi confirmat marţi, odată cu anunţul oficial al revistei Billboard.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica