joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul Genoiu, corigent la disciplina istoria Științei!

Deși conduce un oraș eminamente fotbalistic, între pasiunile lui Mihail Genoiu, primarul Craiovei, în mod clar nu se află Știința. Când vine vorba de echipa care a scris cea mai frumoasă pagină din istoria sportului oltean, Genoiu este pe lângă subiect.

Rezultă și în urma unei postări pe care a urcat-o pe pagina personală de facebook: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul meci al Universității în campionat 0-0 la Ploiești”. Apoi a zis că dă mai bine cu virgulă și a editat postarea: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul meci al Universității în campionat, 0-0 la Ploiești”. Cu virgulă sau fără virgulă, Mihail Genoiu susține că primul meci al Universității Craiova a avut loc în 1974 și a fost 0-0 la Ploiești.

În cele din urmă, la o oră distanță, i s-a șoptit în casca de internaut că dă prost la matematică și a re-editat postarea: „Azi se împlinesc 44 de ani de la primul campionat câștigat de Universitatea, ultimul meci s-a terminat 0-0 la Ploiești”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Domnule primar, tocmai acel 0-0 de la Ploiești a adus titlul! Cine l-a debusolat în halul acesta pe primarul nostru? O fi problema asta cu palmaresul! Că unii îl recunosc și îl cer doar până în 1991. Dar nici așa nu dă bine la calcule: 1991 minus 1948 sunt 43 de ani, plus cei 5 din perioada 2013-2018 – ajungem deja la 48, așa că nu au cum să se împlinească doar 44 de ani de la primul meci.

Politica