marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început probele scrise ale bacalaureatului. Peste 4.300 de înscriși în județul Dolj

În județul Dolj, s-au înscris în vederea susținerii probelor scrise ale bacalaureatului nu mai puțin de 4.325 de candidați, 3.693 din serie curentă și 632 din seriile anterioare. Examenul începe astăzi și se va desfășura în 14 centre de examen constituite la nivelul județului.

Probele scrise ale bacaluareatului iau startul cu  testarea la limba și literatura română. Urmează, pe 27 iunie, proba obligatorie a profilului – Ec) și pe 28 iunie, proba la alegere a profilului și a specializării –Ed). În ceea ce privește constituirea comisiilor, aceasta se fac în ședințe publice de tragere la sorți ce au loc la Amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

„Sâmbătă a fost ședința pentru funcțiile de vicepreședinți, membri, persoane de contact și ședința pentru funcția de evaluatori, limba română. Marți va fi o nouă zi pentru ședințe, astfel: ora 10.00 – pentru funcția de profesori evaluatori, istorie; ora 10.30 – pentru funcția de profesori evaluatori, matematică; ora 11.00 – pentru funcția de profesori evaluatori, științe socio-umane; ora 11.15 – pentru funcția de profesori evaluatori, informatică; ora 11.30 – pentru funcția de profesori evaluatori, fizică; ora 11.45 – pentru funcția de profesori evaluatori, chimie; ora 12.00 – pentru funcția de profesori evaluatori, geografie și ora 12.30 – pentru funcția de profesori evaluatori, biologie”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele rezultate ale examenului se vor afișa pe 4 iulie, urmând ca în data de 9 iulie, după rezolvarea contestațiilor, să fie făcute publice notele finale.

Politica