marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

OLT. Bărbatul acuzat că a pipăit o copilă de 12 ani nu scapă de arest

Costel Balcan, slătineanul în vârstă de 45 de ani, acuzat că a pipăit o copilă în vârstă de 12 ani, rămâne în arest preventiv după ce, joi, magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au respins contestaţia.

Magistraţii Judecătoriei Slatina au decis, vineri după-amiază, arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului în vârstă de 45 de ani, acuzat că a pipăit o copilă în vârstă de 12 ani, decizia nefiind definitivă, dar executorie. El a contestat decizia la Curtea de Apel Craiova, însă magistraţii din Bănie i-au respins contestaţia.

Bărbatul a fost reţinut, în urmă cu o săptămână, după ce o familie din Slatina a reclamat faptul că acesta le-a pipăit fetiţa în vârstă de 12 ani şi i-a cerut acesteia să meargă cu el în scara blocului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului şi l-au căutat încă de miercuri seară, în urmă cu o săptămână. Costel Balcan a fost ridicat, în dimineaţa următoare, chiar de la domiciliu. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul este căsătorit şi are doi copii.

spot_img
spot_img

Politica