joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Devis Mangia, pus la zid și ciuruit: „E depășit!”

Rezultatele negative înregistrate în play-off de CSU Craiova au adus și primele critici la adresa antrenorului italian.

Devis Mangia a impresionat în sezonul regulat prin stilul ultra-ofensiv imprimat Craiovei. În play-off însă, jocul oltenilor a scârțâit, fapt evident prin prisma rezultatelor. Astfel au apărut și primele critici, tocmai din Moldova.

Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, i-a lăudat pe Băluță și Mitriță, poneii echipei, dar a criticat tactica și așezarea în teren folosită de Devis Mangia în meciul cu FCSB: „Am văzut doi jucători magnifici, Băluţă şi Mitriţă sunt excepţionali. Dar cred că antrenorul e depăşit. Joacă cu cinci fundaşi, când ceilalţi au doar un atacant. Lacătul ăsta italian are cheia mult mai mare şi mai groasă decât lacătul în sine. Hai să fim serioşi, cum să fie cel mai bun antrenor din România?”, a spus Porumboiu la ProSport Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Porumboiu consideră că nu se poate face o comparație între Hagi și Mangia: Cel mai bun e Hagi! La el am văzut nişte copii foarte talentaţi, joacă precum o echipă mare, un 4-3-3 dinamic în care totul e precizie şi nimic nu e la întâmplare. Vorbiţi de Mangia comparativ cu Hagi? Mangia a găsit o echipă mai bună decât valoarea lui. A făcut bine că s-a lăsat repede de fotbal Mangia. Are un gest tacticos, îşi şterge ochelarii înaintea meciului ca într-un film monoton”.

Politica