Mehedinți: Primăria Severin ucide țânțarii cu avionul

Au declarat război tânțarilor! Primăria Drobeta Turnu Severin avertizează locuitorii municipiului că în perioada 17.05.2018 – 24.05.2018 se vor executa tratamente avio-chimice de dezinsecţie şi combatere a dăunătorilor (ţânţari, omizi defoliatoare, gândaci, aphidae etc.) pe aliniamente şi parcuri cu substanţe biocide autorizate de Ministerul Sănătăţii pentru utilizarea în aglomerările urbane din România. Zona pe care se va face tratamentul este întreaga zonă de intravilan a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Reprezentanții municipalității au anunțat deja asociaţiile crescătorilor de albine conform legii, agenția de mediu și direcţia fitosanitară. Lucrările sunt servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare prin combaterea aviochimică a ţânţarilor, muştelor, aphidelor, viespiilor şi a altor insecte de disconfort. Tratamentele se vor face dimineaţa între orele 6 şi maximum 10, atunci când eficienţa combaterii este maximă.

În funcţie de condiţiile meteo, perioada în care se va executa lucrarea se poate prelungi. Produsul nu este dăunător oamenilor şi nici mediului înconjurător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Contract semnat pentru un sistem de alimentare cu gaze de peste 12 milioane de euro

Marți, 30 mai, administrația locală din Bujoreni-Vâlcea a semnat...

Noaptea, ca hoții! Gutău reconvoacă, de îndată, CL pentru podul necesar afacerilor familiei!

Ședință ordinară mamut a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, marți,...

VIDEO/ Campanie de informare împotriva HPV, la UMF Craiova

„Un act de prevenție = O viață sub Protecție”...

Protest la Penitenciarul Pelendava

Sindicaliștii de la Pheonix-Pelendava și Sindicatul Pajura Dolj anunță...