luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Mehedinți: Primăria Severin ucide țânțarii cu avionul

Au declarat război tânțarilor! Primăria Drobeta Turnu Severin avertizează locuitorii municipiului că în perioada 17.05.2018 – 24.05.2018 se vor executa tratamente avio-chimice de dezinsecţie şi combatere a dăunătorilor (ţânţari, omizi defoliatoare, gândaci, aphidae etc.) pe aliniamente şi parcuri cu substanţe biocide autorizate de Ministerul Sănătăţii pentru utilizarea în aglomerările urbane din România. Zona pe care se va face tratamentul este întreaga zonă de intravilan a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Reprezentanții municipalității au anunțat deja asociaţiile crescătorilor de albine conform legii, agenția de mediu și direcţia fitosanitară. Lucrările sunt servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare prin combaterea aviochimică a ţânţarilor, muştelor, aphidelor, viespiilor şi a altor insecte de disconfort. Tratamentele se vor face dimineaţa între orele 6 şi maximum 10, atunci când eficienţa combaterii este maximă.

În funcţie de condiţiile meteo, perioada în care se va executa lucrarea se poate prelungi. Produsul nu este dăunător oamenilor şi nici mediului înconjurător.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica