Mehedinți: Accident de muncă mortal la Mehedinți

Un muncitor care lucra la introducerea unei țevi de canalizare a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic întrucât victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare. ITM Mehedinți și poliția au declanșat anchete paralele pentru a stabili condițiile în care a murit muncitorul.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit miercuri după-amiază, în jurul orei 17:20, pentru a salva un muncitor surprins sub un mal de pâmânt, în dreptul porţii nr. 2 de la Combinatul de Celuloză şi Hârtie din municipiu. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. La locul evenimentului au fost mobilizate cinci echipaje de căutare salvare, cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi două ASAS.

La sosirea echipajelor, victima era acoperită de pământ până la brâu, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei pe care au predat-o echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victima este un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...