sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Accident de muncă mortal la Mehedinți

Un muncitor care lucra la introducerea unei țevi de canalizare a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic întrucât victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare. ITM Mehedinți și poliția au declanșat anchete paralele pentru a stabili condițiile în care a murit muncitorul.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit miercuri după-amiază, în jurul orei 17:20, pentru a salva un muncitor surprins sub un mal de pâmânt, în dreptul porţii nr. 2 de la Combinatul de Celuloză şi Hârtie din municipiu. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. La locul evenimentului au fost mobilizate cinci echipaje de căutare salvare, cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi două ASAS.

La sosirea echipajelor, victima era acoperită de pământ până la brâu, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei pe care au predat-o echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victima este un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Politica