marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parteneriat pentru antreprenoriat social, într-un proiect finanțat de fundația Ford

 

Consilierii locali municipali au aprobat, în ședința de joi, încheierea unui acord de parteneriat între municipiul Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova şi Asociaţia pentru Educaţie SV Oltenia (EDUCOL) și organizația Ford Fund în vederea înfiinţării în comun a Centrului de Resurse şi Angajamente-FREC Craiova. Conform raportului ce însoțește hotărârea aprobată, în unanimitate, de consilierii locali, este vorba despre un program de antreprenoriat social care va beneficia de o finanţare obţinută de EDUCOL, de la fundația Ford, prin Grantul Global Giving.

În calitate de partener, Primăria Craiova va pune la dispoziția Asociației sediul în care a funcționat Incubatorul Transfrontalier de Afaceri, situat în Craiova, str. Calea Bucureşti, nr. 154.

Mă bucur că importanța acestui proiect a fost înțeleasă de consilierii locali și chiar dacă au existat unele critici a fost votat în unanimitate. Primăria colaborează cu Ford Fund și partenerii noștri locali în vederea dezvoltării de programe educaționale și de antreprenoriat social în beneficiul comunității din Craiova. Vom oferi detalii complete după definitivarea acestora”, a precizat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Finanțarea este aprobată pentru primii patru ani de funcționare ai Centrului, respectiv din luna aprilie a acestui an și până în martie 2022.

Politica