vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tentativă de viol. Agresorul, reţinut

O tânără, din Râmnicu Vâlcea, a fost victima unei tentative de viol. Un individ, din Câineni, i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu el, iar când fata a refuzat, acesta a început să o agreseze. Tânăra a reuşit să scape şi să anunţe poliţia.

„În fapt, la data de 14 martie a.c., persoana vătămată, o tânără din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă în comuna Budești. Din verificări a reieșit că persoana vătămată se afla la locuința unei cunoștințe, în acel loc aflându-se și persoana bănuită, care i-ar fi propus să întrețină raporturi sexuale, iar când aceasta a refuzat, ar fi început s-o agreseze fizic. Fata a reușit să scape, venind ulterior la poliție pentru a sesiza fapta”, potrivit Poliţiei Vâlcea.

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic, l-au depistat și reținut pe bărbatul de 37 de ani, din comuna Câineni, bănuit de tentativă de viol, iar acesta urma a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica