vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a anunţat că încă de duminică, în urma ninsorilor căzute, s-a intervenit pentru menţinerea reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale într-o stare de viabilizare corespunzătoare.

Astfel, până ieri după-amiază, s-a intervenit pe reţeaua de drumuri naţionale, în lungime totală de 482,5 km, s-a intervenit cu 57 utilaje şi 627 tone material antiderapant (621 tone sare și 6 tone clorură de calciu), în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 100 persoane, conform datelor transmise de Prefectura Vâlcea.

Pe reţeaua de drumuri judeţene, în lungime totală de 967 km, s-a intervenit cu un număr de 28 utilaje şi 364 tone material antiderapant (306 t nisip, 58 t sare), în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 72 persoane, iar pe reţeaua de drumuri de interes local au intervenit autorităţile locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe toate drumurile din judeţ s-a circulat, luni, în condiţii de iarnă, iar autorităţile locale şi judeţene au acţionat permanent pentru deszăpezire.

Politica