vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aparegio Gorj va avea un punct de lucru în Rânca

Operatorul de servicii de apă şi canal Aparegio Gorj va avea un sediu în zona montană Rânca. În prezent, reprezentanții instituției încearcă să obțină un spaţiu în fosta bază a jandarmilor, fiind nevoie de un asemenea punct pentru că Aparegio va prelua reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare din zonă.

La ora actuală, sistemul de alimentare cu apă din Rânca aparţine primăriilor din Baia de Fier şi Novaci. Aparegio Gorj nu poate face nimic pentru a rezolva problemele legate de lipsa apei în Rânca până nu va prelua această rețea.

Sunt 16 pensiuni care au mereu probleme cu apa. Nu putem să facem nimic pentru că nu este sistemul nostru. Urmează să autorizeze sistemul de apă respectiv şi apoi să preluăm noi. Nu este în prezent în gestiunea Aparegio şi nu putem să facem mare lucru. Nu au apă şi pentru că sunt branşamente făcute aşa cum ştim cu toţii, între conducte, pe diferite zone. Planul este să construim un bazin de colectare mai mare şi la o cotă mai înaltă. Sursele actuale ar ajunge, dar tot consumul ar fi contorizat şi nu ar fi folosite branşamente necontorizate. Nu o să fie uşor să descurcăm ce s-a făcut atâţia ani”, a menționat Traian Pătrăşcoiu, directorul Aparegio Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica