joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prins „fumat” la volan

Doi bărbați din Craiova sunt cercetați de polițiști pentru deținere și consum de droguri. Unul dintre ei a fost prins conducând o mașină în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 05/06.01.2018,  în jurul orei 02.00,  un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova  l-a depistat pe Ţ. Daniel Ionuţ, de 27 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din municipiu, acesta aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În acest sens, tânărul a fost condus de polițiștii rutieri la S.C.J.U. Craiova- Secția UPU unde i-au fost prelevate probe biologice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În același autoturism  se mai afla un  pasager, R. Răzvan Ionuţ, de 37 ani.

 La controlul corporal efectuat asupra ambilor bărbați, polițiștii au  găsit 3 recipiente cu fragmente vegetale de culoare  verde-olive,  despre care aceștiai au declarat că  sunt cannabis şi au fost achiziţionate în vederea consumului”, arată IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Drogurile vor fi înaintate B.C.C.O. Craiova, iar polițiștii rutieri au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa unor substante psihoactive, respectiv pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu , în conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 143/2000 privind traficul şi consumul de droguri.

Politica