vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LUPTE / Un nou aur balcanic, pentru Severin

După titlul balcanic cucerit, în urmă cu 10 zile, de junioara Mihaela Bărbulescu, CSM Drobeta Turnu Severin și-a trecut în palmares o medalie de aur și la Campionatul Balcanic de Cadeți

Desfășurată, la sfârșitul săptămânii trecute, în Slovenia, la Murska Sobota, Balcaniada de lupte libere, pentru cadeți, a adus medalia de aur pentru severineanca Roxana Capezan (65 kg). Eleva lui Marin Dobrescu a luptat pentru titlu cu turcoiaca Sehernur Bulut, pe care a învins-o în doar 27 de secunde.

Să obții, în decurs de o săptămână, două medalii de aur la Balcaniadă, e o mândrie. Sunt cluburi mari, din țară, cu situație financiară stabilă, care nu se pot lăuda cu asemenea performață. În Turcia, la Bursa, Mihaela Bărbulescu a devenit campioană balcanică de juniori, iar acum, în Slovenia, Roxana Capezan a cucerit aurul la cadeți. Din păcate, deplasarea s-a făcut pe finanțarea cluburilor, nu a Federației Române de Lupte. Anul viitor, aștept de la Roxana medalie de aur și de la Europene„, a declarat antrenorul severinean Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În vară, la Campionatul European pentru cadeți, desfășurat la Sarajevo, în Bosnia&Herțegovina, Capezan cucerise medalia de bronz.

Politica