vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a / Doljenii au debutat cu dreptul

Cele două reprezentante ale județului în liga a 3-a s-au impus în meciurile jucate sâmbătă după-amiază.

 

În runda inaugurală din C4, CSU II Craiova a învins, sâmbătă, pe stadionul “Extensiv”, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Centrului Național de Pregătire de la Timișoara, într-un meci din prima etapă a Ligii a 3-a, seria 4. Marcatorii celor două goluri pentru trupa lui Cornel Papură au fost Angelo Iuga (47) și Lucian Buzan (83). La CSU II au jucat în primul 11 portarul elvețian Miodrag Mitrovic și Cristi Bărbuț.

Formula folosită de Cornel Papură a fost: Mitrovic – Borța, Ion, Hreniuc (43 Iuga), Petre (83 Trocan), Enache, Constantin, Buzan (88 Dinu), Bărbuț, A. Popescu, Mihăilă (83 Frăsineanu).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa oaspete s-a bazat în acest meci pe: Dobre – C. Jurj, Tieranu, Goța, Stoianovic, Coroiu (71 Bânzăceanu), Lazăr (43 Casian), Trip (60 Kavari), Chera, Burghele, Simandan (82 Talpaș).

Ca și colega de serie din județ, și CSO Filiași a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat. Filieșenii s-au impus în deplasare cu scorul de 1-0 în fața celor de la Internațional Bălești. Golul a fost marcat de Dinu, care a reluat cu capul o centrare venită de pe dreapta de la Geanimu (’48).

“Am dominat toată partida și am reușit să marcăm un gol cu capul, capitol la care ei au stat mult mai bine. De când sunt antrenor nu am văzut o echipă cu o talie atât de mare, toți jucătorii fiind foarte înalți. Este o victorie muncită, frumoasă, care ne dă un moral bun pentru ce va urma”, a spus antrenorul Victor Naicu.

La CSO Filiași au jucat: Nica – Calu, Preda, Tereche, Crușoveanu – Geanimu, Tudor, Borneci, Chivu – Badea, Dinu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Neacșu, Papa, Lupu, Duma. Satisfăcut de joc, dar și de rezultat președintele doljenilor Florin Spânu a afirmat la finalul jocului: “Deși am folosit șapte jucători noi, echipa a făcut o partidă foarte bună și am obținut o victorie meritată. Etapa viitoare stăm, deci avem la dispoziție aproape două săptămâni să îmbunătățim relațiile de joc”.

Tot în prima etapă din C4 au mai avut loc jocurile: CNS Cetate Deva – CS Naþional Sebiș 4-4, CS Millenium Giarmata – CS Gloria Lunca Teuz Cermei 2-2, ACS Șirineasa – AFC Hermannstadt II 3-0, CS Șoimii Lipova – CSM Lugoj 2-2 și ACS Ghiroda – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 4-0. În etapa viitoare CSO Filiași va sta, iar CSU II Craiova va juca în deplasare la CSM Lugoj.

Politica