sâmbătă, iulie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Transparența, „descoperită” de Primăria Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu va posta, începând cu luna în curs, proiectele de Hotărâre de Consiliu Local, pe site-ul instituției. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a municipalității târgujiene.

„Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a decis ca, pentru o transparență totală și pentru o comunicare cât mai bună cu cetățenii municipiului, Proiectele de Hotărâre să fie publicate pe site-ul instituției. Acest lucru se va întâmpla începând cu luna în curs. Toți cetățenii interesați pot accesa site-ul www.targujiu.ro, secțiunea – Consiliu Local, butonul – Proiecte de Hotărâre supuse aprobării Consiliului Local, unde se vor regăsi aceste documente. Publicarea Proiectelor de Hotărâre se va face cu cinci zile înaintea fiecărei Ședințe Ordinare a Consiliului Local, care va avea loc în ultima zi de luni a lunii în curs”, se arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Mai mult, Primăria Târgu Jiu a inițiat și o procedură de achiziție a echipamentelor necesare transmiterii live a Ședințelor Ordinare de Consiliu Local, organizate în ultima zi de luni a fiecărei luni. În acest context, vor fi achiziționate un convector pentru lentile wide, la prețul de 1.500 lei (cu TVA) și un encoder portabil video WIRELESS HDMI, la prețul de 8.500 lei (cu TVA ).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bugetul alocat de administrația locală pentru această achiziție este de 10 000 lei. Persoanele care doresc să urmărească live Ședințele Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu vor putea accesa site-ul www.targujiu.ro, unde cu ajutorul butonului special creat, doar în ziua respectivă, pot urmări aceste dezbateri.

 

Politica