joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Banderas și Ministeru, prinși cu cuțite asupra lor

Doi tineri au fost depistați, în noaptea de 16 spre 17 iulie, de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, în Parcul „Nicolae Romanescu”, purtând asupra lor cuțite.

Inițial, aceștia au avut un comportament suspect la vederea patrulei și au încercat să părăsească în grabă zona respectivă.

cutitar-1 cutitar-2

Aceștia au fost legitimați, constatându-se că se numesc Codreanu Antonio Banderas și Durac Nelu Ministeru, iar în urma realizării procedurii de control corporal sumar, s-a găsit asupra acestora două cuțite, unul ce avea lungimea lamei de 22,5 cm, iar cel de-al doilea, tip briceag, cu o lungime a lamei de 10,5 cm. Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predați împreună cu procesul-verbal de constatare către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Locală a Municipiului Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția precizează că fapta celor doi tineri este prevăzută și sancționată de Noul Cod Penal, la capitolul „Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice”, prevederile articolului 372, alin. 1, lit. a): „Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase: (1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun: a) cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire”.

Politica