vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoți prinși de polițiștii mehedințeni

O femeie de 55 ani și un adolescent de 16 ani, din Mehedinți, sunt cercetați de polițiști pentru furt.

Femeia este acuzată că a sustras un telefon mobil din buzunarul unei persoane.

„Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de o femeie în vârstă de 55 de ani care ar fi sustras un telefon mobil din zona centrală a municipiului. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate, la data de 17.07.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 55 de ani, din Drobeta Turnu Severin bănuită de sustragerea unui telefon mobil. Aceasta, la data de 23.03.2017, ar fi sustras din buzunarul bluzei unei persoane un telefon mobil. Telefonul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt”, potrivit IPJ Mehedinti.

În schimb, băiatul de 16 ani a furat o tabletă dintr-o mașină.

„Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un tânăr de 16 ani, din municipiul Orşova, care ar fi sustras o tabletă dintr-un autoturism. În urma verificărilor efectuate, la data de 17.07.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 16 ani, din municipiul Orşova bănuit de sustragerea unei tablete dintr-un autoturism. Acesta, la data de 27.06.2017, prin forțarea geamului portierei stânga față, a pătruns într-un autoturism, ce era staționat pe strada Eroii de la Cerna, din Drobeta Turnu Severin, de unde a sustras o tabletă în valoare de aproximativ 50 lei. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat”, mai transmite IPJ Mehedinți.

Politica