joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoț la 13 ani

Un copil de 13 ani, din Craiova, a furat aproape 300 lei de la un bătrân. Băiatul i-a smuls bătrânului banii din mână. Hoțul a fost prins în scurt timp de jandarmi.

Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, membrii unui echipaj mobil de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi in timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că pe Calea Bucureşti, în zona Pieţei Centrale, se află un bărbat ce striga după ajutor şi gesticula către un tânăr ce alerga pe trotuar.

Jandarmii au procedat la urmărirea tânărului, iar după aproximativ 200 metri au reuşit să-l prindă pe numitul A. I., în vârstă de 13 ani, din Craiova, acesta având în mână o sumă de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit că tânărul în cauză a observat victima, numitul B.C., în vârstă de 78 ani, în dreptul unei case de schimb valutar şi, profitând de neatenţia bărbatului, i-a smuls din mană suma de 296 lei, fugind de la faţa locului.” – IJJ Dolj

Jandarmii i-au restituit bătrânului banii furați de minor. Copilul este cercetat acum pentru furt.

Politica