joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victoria e obligatorie contra lui CSU Galaţi

După o pauză de aproximativ două săptămâni, fetele pregătite de Bogdan Burcea vor reintra în competiţie sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Craiova, când vor întâlni penultima clasată a campionatului, CSU Danubius Galaţi, echipă ce n-a reuşit să obţină niciun punct în cele cinci etape disputate până acum. Misiunea craiovencelor va fi una clară în acest meci, adjudecarea tuturor celor trei puncte, având în vedere adversarul mai mult decât accesibil pe care îl vor avea în faţă.

Va fi un meci destul de greu, dar normal că urmărim victoria. Trebuie să avem o atitudine pozitivă, aşa cum ar trebui să fie la orice partidă. Toate jocurile sunt dificile şi nu vrem să mai avem surprize, aşa cum a fost cu Bistriţa. Suntem obligaţi să obţinem toate cele trei puncte”, a declarat Grigore Albici, antrenorul secund al echipei feminine de handbal de la SCM Craiova, care a fost prezent la conferinţa de presă de joi.

Sperăm ca oamenii să vină în număr mare să ne susţină şi să etalăm un joc foarte bun. Ne aşteaptă un meci relativ uşor, însă trebuie să fim atente, pentru că orice jucătoare vrea să se afirme”, a spus şi Andreea Ianăşi, jucătoarea Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica