joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Duş rece pentru SCM Craiova, în compania nou promovatei Bistriţa

După un început în forţă de campionat, cu o victorie clară la Măgura Cisnădie, fetele pregătite de Bogdan Burcea au clacat în a doua etapă, pe teren propriu, în faţa unei nou promovate. Echipa feminină de handbal a SCM Craiova a fost învinsă, duminică seara, în Sala Polivalentă din Bănie, de către CSM Bistriţa, echipă ce a promovat în prima ligă naţională feminină de handbal, în acest an, şi nu ar trebui să reprezinte un adversar puternic. Se pare totuşi că pentru jucătoarele craiovence a fost o echipă de neînvins. CSM Bistriţa s-a impus în faţa lui SCM Craiova cu scorul de 25-22, după ce aceasta a condus şi la pauză, scor 15-13. Este o înfrângere care taie elanul prins de echipa olteană în urma succesului frumos obţinut în debutul campionatului. Mai mult de atât, această înfrângere a venit în primul meci pe teren propriu, fiind o dezamăgire pentru publicul craiovean care se aştepta la o evoluţie mult mai bună din partea fetelor antrenate de Burcea. Este un duş rece peste care formaţia craioveană trebuie să treacă imediat, altfel riscă să intre într-un impas mental încă din startul sezonului.

A fost un început extrem de nefast acasă la noi, îmi pare rău pentru public. Atitudinea şi performanţa noastră au fost mult sub aşteptările lor. Vom încerca să abordăm puţin diferit meciul de la Slobozia şi la antrenamente, dar şi din punct de vedere mental”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei craiovene feminine de handbal, după meciul cu CSM Bistriţa.

SCM Craiova a prezentat următoarea formulă în partida de duminică: Paşca, Dumanska, Stanciu – Zamfir, Apipie, Nikolic, Ardean Elisei, Landre, Trifunovic, Șelaru. Echipa pregătită de Burcea va întâlni în următorul meci CSM Unirea Slobozia, în deplasare, joi după-amiază, de la ora 16.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica