vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri teribilişti, surprinşi în timp ce distrugeau aspersoarele stradale

Cinci tineri din Râmnicu Vâlcea au ajuns pe mâna Poliţiei, după ce au distrus mai multe aspersoare de pe bulevardul Dem Rădulescu. Tinerii au fost surprinşi de camerele video de supraveghere stradală, în timp ce loveau aspersoarele cu picioarele.

În data de 18.09.2016, în jurul orei 0.10, poliţistul local operator al Sistemului cu Camere Video al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea a constatat că un grup de cinci tineri distrug sistematic aspersoarele amplasate pe bd. Dem Rădulescu, lovindu-le cu picioarele până la scoaterea lor din funcţiune. A fost direcţionat de urgenţă un echipaj mobil al Poliţiei Locale care, deplasându-se la faţa locului, a reuşit să reţină un număr de trei dintre cei cinci făptuitori, ceilalţi doi fugind. Persoanele reţinute au fost conduse la sediul Poliţiei Locale în vederea aplicării măsurilor legale, constatându-se că făptuitorii sunt minori: C. C. Silviu, P. Gh. Mădălin, ambii în vârstă de 16 ani, C. F. Alexandru, în vârstă de 14 ani, toţi domiciliaţi în municipiu. Din declaraţiile lor a rezultat şi identitatea celorlalţi doi tineri care fugiseră: P. Gh.  Marian (frate geamăn cu P. Gh. Mădălin) şi S. Marian, în vârstă tot de 16 ani”, potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Râmnicului.

În faţa poliţiştilor, tinerii au recunoscut că au distrus aspersoarele şi în serile anterioare şi au spus că regretă faptele comise, însă nu au scăpat de sancţiuni. Au fost amendaţi cu câte 250 lei, mai puţin minorul de 14 ani, care a fost sancţionat cu avertisment scris, „avându-se în vedere vârsta sa”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi care au fugit au fost sancţionaţi în lipsă cu suma de 250 lei, respectiv 500 lei, iar procesele verbale le vor fi expediate la domiciliu. În continuarea procedurilor, se va înainta o adresă către SC Pieţe Prest SA în scopul recuperării prejudiciului creat de faptele acestor tineri”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

 

Politica