vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ademenit cu o partidă de sex şi tâlhărit

Un bărbat din judeţul Olt a fost tâlhărit de doi tineri, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex cu o minoră.

Potrivit anchetatorilor, în tâlhărie a fost implicată o elevă, de 17 ani, de la Colegiul Economic Slatina, care ar practica prostituţia din luna martie, iubitul acesteia, dar şi un alt bărbat.

În noaptea de 18 spre 19 iunie „păgubitul” a mers la locuinţa lui Florin-Nicuşor Grămuş, cel care îi găsea elevei clienţi, o proteja şi negocia preţul pentru raporturile sexuale. Aici, bărbatul urma să întreţină relaţii sexuale contra cost cu eleva de 17 ani. Numai că a fost deposedat prin violenţă de mai multe bunuri, printre care şi cheile de la apartament de către Florin-Nicuşor Grămuş şi Claudiu Adrian Stoica. Cei doi au mers apoi la locuinţa bărbatului pentru a mai fura şi alte bunuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inculpata minoră S.G.D. practica prostituția din luna martie 2016, activitate care îi era înlesnită de către inculpatul Grămuș Florin-Nicușor, în sensul că acesta îi găsea clienți, o proteja și negocia prețul serviciilor sexuale. În data de 18/19.06.2016 persoana vătămată Z.D. a mers la locuința inculpatului Grămuș Florin-Nicușor pentru a întreține relații sexuale contra cost cu inculpata S.G.D., unde a fost deposedat prin violență de mai multe bunuri, printre care și cheile de la apartament, de către inculpații Grămuș Florin-Nicușor și Stoica Claudiu Adrian. Ulterior, inculpații s-au deplasat la locuința persoanei vătămate Z.D. unde au căutat alte bunuri pentru a le sustrage, perioadă în care persoana vătămată a fost privată de libertate, fiind încuiată în locuința inculpatului Grămuș Florin-Nicușor”, au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar tânara de 17 ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Politica