Noua şedinţă de constituire a CL Coloneşti va avea loc joi

În comuna olteană în care viceprimarul a divorţat de soţie ca să poată rămâne pe funcţie, joi, va fi organizată o nouă şedinţă de constituire a consiliului local. Procedura de validare a mandatelor celor 11 consilieri din comuna Coloneşti va fi reluată, după ce Tribunalul Olt a decis anularea hotărârii de constituire anterioară.

Ordinul de Prefect privind convocarea consilierilor aleşi în cadrul Consiliului Local Coloneşti, pentru data de joi, la ora 12.00, a fost emis luni.

Reamintim că procedura de constituire a Consiliului Local Coloneşti se reia după ce Tribunalul Olt a dispus anularea procedurii de validare a aleşilor locali, în urma unei plângeri depuse de doi consilieri PNL a căror validare fusese amânată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viceprimarul comunei ar urma să fie votat din nou. Pesedistul Constantin Burducel, cel care a divorţat de soţie ca să poată fi viceprimar, nu ar trebui să aibă prea multe emoţii. PSD are majoritate în consiliul local cu 8 mandate. PNL are două mandate de consilier local la Coloneşti, iar UNPR un mandat.

Constantin Dan Burducel şi soţia lui au divorţat la notar, pentru că şi femeia lucrează în Primăria Coloneşti, de mai mulţi ani, iar între ei ar fi intervenit conflictul de interese.

Populare

Recomandări

Rotaru își pregătește plecarea: „Ar vrea să vină la o echipă mai aproape de București”

Florin Prunea a fost foarte aproape să ajungă președintele...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 02.10 – 08.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Edi Iordănescu vrea la EURO cu George Pușcaș și Florin Andone

Naționala României dispută alte două partide din preliminariile Campionatului...

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram: „Cred că atunci frustram prea multă lume”

Bianca Drăgușanu nu a fost imună la comentariile răutăcioase...