vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noua şedinţă de constituire a CL Coloneşti va avea loc joi

În comuna olteană în care viceprimarul a divorţat de soţie ca să poată rămâne pe funcţie, joi, va fi organizată o nouă şedinţă de constituire a consiliului local. Procedura de validare a mandatelor celor 11 consilieri din comuna Coloneşti va fi reluată, după ce Tribunalul Olt a decis anularea hotărârii de constituire anterioară.

Ordinul de Prefect privind convocarea consilierilor aleşi în cadrul Consiliului Local Coloneşti, pentru data de joi, la ora 12.00, a fost emis luni.

Reamintim că procedura de constituire a Consiliului Local Coloneşti se reia după ce Tribunalul Olt a dispus anularea procedurii de validare a aleşilor locali, în urma unei plângeri depuse de doi consilieri PNL a căror validare fusese amânată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viceprimarul comunei ar urma să fie votat din nou. Pesedistul Constantin Burducel, cel care a divorţat de soţie ca să poată fi viceprimar, nu ar trebui să aibă prea multe emoţii. PSD are majoritate în consiliul local cu 8 mandate. PNL are două mandate de consilier local la Coloneşti, iar UNPR un mandat.

Constantin Dan Burducel şi soţia lui au divorţat la notar, pentru că şi femeia lucrează în Primăria Coloneşti, de mai mulţi ani, iar între ei ar fi intervenit conflictul de interese.

Politica