marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu: „Rotaru controlează arbitrajul românesc! A fost mâna lui la Ploiești!”

Război total între patronii celor două cluburi din Craiova. Mititelu, acuze grave. Rotaru răspunde ironic.
Invitat la GspTV, Adrian Mititelu s-a năpustit asupra rivalului din oraș. Patronul FCU Craiova l-a acuzat pe Rotaru că stăpânește arbitrajul românesc. „Îl bănuiesc pe Rotaru, nu am dovezi 100%, dar flerul meu nativ îmi spune că în cel puțin 3 meciuri a dat bani ca să ne încurce echipele adverse. Am date, flerul meu îmi spune că a dat bani. Și mă lucrează cu arbitrii, Rotaru controlează arbitrajul românesc. Ce mi s-a întâmplat la Ploiești e mâna lui. Mă lucrează pentru că noi, dacă promovăm, el e mort. Fotbalistic e terminat. Mi-e teamă să nu umble și la echipă, am paranoia asta. Ei știu că dacă noi promovăm ei sunt terminați”, a spus Mititelu.Patronul liderului din B a mărturisit că l-a dat afară pe Marcel Popescu pentru că l-a suspectat de relații cu Rotaru: „D-aia am și rupt-o cu Marcel Pușcaș, l-am bănuit că are legături cu Rotaru. Am avut niște informații, infirmate de Marcel. Nu spun că e așa, dar am primit informații că ar avea discuții cu Rotaru. Mi-a fost teamă să risc”.
Rotaru i-a răspuns lui Mititelu la ProX pe un ton ironic: „E o glumă.
Controlez și arbitrajul românesc, și conducătorii echipei sale, și jucătorii, pe toată lumea din țara asta, inclusiv NASA, CEDO, suntem experți. Răspunsul este simplu: nu mă interesează echipa domnului Adrian Mititelu, nu îl urmăresc, nici măcar nu știu cu cine joacă etapa următoare. Îl doresc în prima ligă, acolo va fi momentul adevărului.
«Uite, a venit Adrian Mititelu și joacă cu 100.000 de suporteri în
tribună». Singurul care nu își dorește să promoveze este chiar Adrian Mititelu, pentru ca sunt alte costuri, alți bani. În primul an ai nevoie de minimum 6-7 milioane de euro dacă vrei să faci ceva. A fost în Liga 1, dar a plecat. Sportiv, nu altfel. Dezafilieri sau altceva au venit după. El sportiv s-a dus în Liga 2”.

Politica