marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova joacă pe terenul Gloriei Buzău

Handbalistele de la SCM Craiova vor disputa un meci în deplasare, în compania formației Gloria Buzău. Partida este programată duminică, 4 noiembrie, de la ora 17:30, iar oltencele au ocazia să-și reintre în ritm.

Trupa din Bănie nu trece prin cea mai bună perioadă. Formația antrenată e Bogdan Burcea vine după o înfrângere în campionat, contra Gloriei Bistrița, scor 19-22. SCM Craiova nu mai arată forma din sezonul trecut, cea care le-a adus craiovencelor și trofeul EHF.

SCM va juca și în turul trei preliminar al Cupei EHF, iar dacă o să treacă de Borussia Dortmund la finalul dublei manșe, oltencele se vor califica în grupe. După ultima partidă pierdută de Craiova, Bogdan Burcea a fost nemulțumit de evoluția elevelor sale. Tehnicianul a spus că mai bine nu fac deplasarea la Dortmund, decât să se prezinte la fel ca în meciul cu Bistrița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate echipa noastră a avut lipsuri foarte mari. Rămâne să ne adunăm și trebuie să remediem problemele care apar de la meci la meci. Dacă o să jucăm așa cu Dortmund, mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare”, spunea Burcea la finalul meciului dintre Craiova și Bistrița.

 

Politica