marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a urcat beat la volan, a accidentat un pieton şi a fugit

Un bărbat de 46 de ani, din Verguleasa, a fost acroşat de un autoturism, luni, după care şoferul şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, acesta a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Slatina.

Tânărul de 20 de ani, din Verguleasa, care a accidentat pietonul s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

În noaptea de 6 martie, ora 1.00, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, a fost identificat conducătorul auto care a provocat accidentulrespectiv un tânăr de 20 ani, din Verguleasa, care are dreptul de a conduce autoturisme suspendat. Acesta, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, ce avea montate plăcuțele de înmatriculare aparținând unui alt autoturism, radiat, nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și l-a acroșat pe bărbatul de 46 ani. După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, și a abandonat autoturismul în cauză pe o stradă lăturalnică de pe raza comunei Verguleasa”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pietonul accidentat a fost transportat la spital pentru investigaţii.

În momentul depistării şoferului inconştient, oamneii legii l-au testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,49 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Testată a fost şi victima, care şi ea ea avea o concentraţie de 0,32. Ambilor le-au fost recoltate mostre de sânge

Politica