Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Infirmierul care a ucis o asistentă după care s-a sinucis, înmormântat fără slujbă

Publicat

pe

Criminalul de la Psihiatria Slatina, Gheorghe Ghenea, a fost înmormântat marţi, în comuna natală Brebeni, fără slujbă, având în vedere că acesta şi-a luat viaţa după ce a ucis-o pe asistenta Ramona Cosmescu.

Zeci de persoane au venit în curtea natală a infirmierului de la Psihiatrie. Trupul neînsufleţit al lui Ghenea a fost luat de familie, luni, de la Morga Slatina, de către sora acestuia. El a fost înmormântat fără slujbă.

Biserica spune despre sinucidere că este un păcat foarte grav, şi asta deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu, iar necredinţa şi deznădejdea sunt păcate despre care Sfânta Scriptură spune că nu se vor ierta. Biserica spune că o persoană care îşi ia viaţa nu poate avea parte de o slujbă de înmormântare, decât dacă aceasta nu se afla în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul săvârşirii faptei.

Rudele lui Ghenea susțin că relația pe care acesta o avea cu asistenta Ramona Cosmescu era de cel puțin opt ani. Oamenii o acuză pe femeie că voia să „îl facă de bani”.

Cu această asistentă avea o relație de 8 ani și știa toată lumea. S-au despărțit și s-au împăcat tot timpul. El a mai avut o relație cu cineva de acolo, dar nu știu dacă tot cadru medical sau pacientă, dar nu a ținut mult. Ea a vrut să îl facă de bani, iar elnu a suportat”, a declarat nașul lui Ghenea.

© 2021. Toate drepturile rezervate.