miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Doi oameni morți în urma unui accident la Vâlcea

Un bărbat și o femeie au murit după ce au fost implicați într-un accident rutier în localitatea Alunu din Vâlcea. Șoferul, un bărbat de 64 de ani, s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. Acesta și o femeie în vârstă de 60 de ani au murit pe loc.

„De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj”, spune IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La eveniment au intervenit și pompierii vâlceni care au ajutat la extragerea victimelor din mașină.

„Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul intervenției a fost direcționată și o ambulanță SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat, iar două persoane erau încarcerate, inconștiente. Victimele au fost extrase cu celeritate de către pompieri. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viața, iar pentru victima de sex masculin s-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat”
, mai spun pompierii vâlceni.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Politica