miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Valentin Mihăilă i-a îngrozit pe englezi: „E demonul din România”

Presa internațională e cu ochii pe naționala României după victoria spectaculoasă cu Ucraina. Jurnaliștii englezi au fost uimiți de rezultatul obținut de tricolori, în primul meci de la EURO 2024, dar și de prestația acestora. Totuși, vedeta românilor, în ochii britanicilor, este un jucător care a fost rezervă în runda cu numărul unu de la turneul final.

Performanța lui Valentin Mihăilă i-a dat pe spate pe jurnaliștii de la Dailymail. Ei au fost foarte surprinși de viteza pe care a dezvoltat-o jucătorul celor de la Parma.

UEFA a făcut un clasament al celor mai rapizi jucători de la Euro 2024 până acum, iar în topuri apar câteva nume surprinzătoare. Un nume neașteptat ocupă primul loc, este vorba despre atacantul român Valentin Mihăilă, atingând cea mai mare viteză dintre toți fotbaliștii. Este demonul vitezei din România!”. au scris, entuziasmați, englezii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, după prima etapă de la EURO 2024, doi tricolori și-au făcut loc în echipa ideală a primei runde a turneului final. Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin au fost incluşi în top de cotidianul francez L’Equipe, care a aliniat cel mai bun prim 11.

Radu Drăguşin face pereche în apărare cu Ruben Diaz, stopperul Portugaliei şi al lui Manchester City, care a avut o evoluţie solidă în victoria lusitanilor cu Cehia. În același timp, Nicolae Stanciu împarte linia ofensivă de trei jucători, din primul 11 realizat de francezi, cu Jamal Musiala, cel care a marcat un gol pentru Germania în duelul cu Scoţia, şi cu Arda Guler, puştiul minune al Turciei şi al lui Real Madrid, care a punctat în duelul cu Georgia.

Primul 11 realizat de L’Equipe:

Dubravka (Slovacia) – Muldur (Turcia), Drăguşin (România), Dias (Portugalia), Ake (Olanda) – Ruiz (Spania), Barella (Italia) – Guler (Turcia), Stanciu (România), Musiala (Germania) – Havertz (Germania).

Politica