marți, octombrie 22, 2024

Ultima ora

Sport

Peste 100 de amenzi, în 24 de ore

În doar 24 de ore, polițiștii mehedințeni au dat peste 100 de amenzi. Aceștia au legitimat prin intermediul aplicație e-DAC peste 179 de persoane și au verificate aproximativ 131 de vehicule.
„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 23.900 de lei.
Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 8 conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, potrivit legii.
De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 3 vehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, transmit reprezentanții Poliției Mehedinți.

Între cei sancționați se numără un șofer de 48 ani, din Drobeta Turnu Severin prins băut la volan pe DN67.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, conform Poliției Mehedinți.

Pe de altă parte, un tânăr de 23 de ani, din Vânjuleț, s-a ales cu dosar penal după ce ar fi consumat substanțe interzise și s-ar fi urcat la volan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica