miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

O fetiță s-a aruncat de la etaj pentru că părinții ei se certau

O fetiță de 6 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Balș. Potrivit unor surse, fetița a sărit de pe geam din cauză că părinții ei se certau. A ajuns în stare gravă la spital. Incidentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 6.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc din orașul Balș. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Balș.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din orașul Balș, județul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Balș”
, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Întrucât rănile sale sunt grave fata a fost transferată de la unitatea medicală din Balș la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pacienta, in varsta de 6 ani, a fost adusa in UPU – SCJU Craiova, la orele 07:40, de catre un echipaj cu medic al SAJ Olt, cu stare extrem de grava, constienta, dar instabila hemodinamic, prezentand politraumatism prin precipitare, soc hemoragic. A fost preluata imediat de catre medicii chirurgi pediatrici, care au intervenit chirurgical de urgenta pentru a opri hemoragia interna si a stabiliza pacienta. Postoperator pacienta va primi un tratament complex de terapie intensiva, va fi monitorizata permanent, va fi tratata si ingrijita in Clinica ATI pentru chirurgie-ortopedie pediatrica, de catre o echipa complexa de medici chirurgi si reanimatori. In paralel, se va investiga complet, atat biologic cat si imagistic, pentru a avea un tablou complet al leziunilor. Prognosticul este unul rezervat”, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Și DGASPC Olt a demarat verificări în acest caz.

Politica