miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Ajutorul șefului de post din Izbiceni, mort în accident

Un tânăr de 25 de ani, ajutorul șefului de post din localitatea olteană Izbiceni, a murit într-un accident rutier petrecut luni seară. Acesta era pasager în mașina care s-a izbit de un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani. Fata de 19 ani, care conducea mașina în care se afla ajutorul șefului de post a ajuns la spital. Tânărul de 25 de ani a murit pe loc.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Izbiceni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov.

În urma evenimentului rutier, tânăra de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice la unitatea spitalicească, întrucât nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate”, spune IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Politica