miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Cinci bărbați reținuți pentru trafic de droguri în Dolj

Cinci bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri. Cei cinci sunt cercetați pentru trafic de cocaină în județul Dolj. Unul dintre ei a fost prins de oamenii legii, ieri, când vindea 11 doze de cocaină unui consumator. Oamenii legii au făcut percheziții la locuințele celor cinci bărbați.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – iunie 2024, acestea ar fi deținut, intermediat și vândut, în mai multe rânduri, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din județul Dolj.

La data de 19 iunie a.c., una dintre persoanele în cauză a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat 11 doze de cocaină, achiziționate de la o altă persoană cercetată în aceeași cauză, în scopul revânzării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Craiova, fiind descoperite și ridicate o cantitate de substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă”, spun procurorii doljeni.

Bărbații au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, dar după, instanța a decis arestarea lor pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru trafic de droguri de mare risc.

Politica