miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu, după debutul fantastic de la EURO: „Suntem un suflet, o echipă mare”

Nicușor Bancu a fost integralist în meciul României cu Ucraina. Olteanul a debutat la Campionatul European cum nu se putea mai frumos. A câștigat cu 3-0, iar echipa lui nu a primit gol. Căpitanul de la CSU Craiova a povestit cum s-a simțit din teren această victorie imensă obținută de tricolori.

Mai multe (n.r. melodii s-au ascultat în vestiarul naționalei). Prima a fost „Made in Romania”. Cred că nu realizăm nici noi ce s-a întâmplat. E fantastic. E cea mai frumoasă seară din viața mea. Mă bucur că am ajuns aici și nu ne-am făcut de râs. Vom rămâne în istorie. Această echipă câștigă meciurile. Suntem un suflet, o echipă mare. Pielea s-a făcut de găină. Am făcut o partidă mare cu toții. E important ca grupul să fie unit.

O execuție fantastică (n.r. a lui Nicolae Stanciu). Îl felicit pe Nico. Eram foarte fericiți. Mă bucur că nu am lua gol. Apărarea face diferența. Am știut să profităm de greșelile lor. Nu am apucat să vorbim cu Mister. Sper să fie mai mult timp aici, pentru că alături de el vom face lucruri fantastice. Eu vreau să ieșim din grupe, apoi vom lua fiecare meci în parte”, a spus Nicușor Bancu, la finalul meciului cu Ucraina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul din grupa României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
  • 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
  • 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
  • 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
  • 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
  • 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Politica