miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Edi Iordănescu, după victoria cu Ucraina: „Această generație nu reprezintă niciun metal”

Edi Iordănescu a fost foarte bucuros după victoria cu Ucraina, dar nu a vrut să arate acest lucru și a rămas modest, pentru că elevii lui să înțeleagă faptul că nu s-a obținut nicio performanță majoră, încă. Tricolorii mai au două meciuri în grupă și trebuie să obțină minim un punct cu Belgia sau Slovacia, pentru a spera la calificarea în fazele superioare ale Campionatului European din Germania.

Selecționerul spune că nu își dorește ca elevilor lui să le fie atribuit un metal prețios și a spus că trupa pe care o antrenează poate fi numită „Generația de suflet”. Tricolorii au jucat cu sufletul și au învins Ucraina cu scorul de 3-0, în fața a zeci de mii de români care au cântat non-stop din tribune.

Felicit băieții. Au fost fabuloși. Mă puneți într-o situație ingrată, si eu am avut trăirile mele. Mi-am dat mereu concursul să răspund la întrebări. Poate povestim asta după ce ne întoarcem de la EURO. Referitor la această generație, eu vă rog ceva. Nu-i numiți în niciun fel. În trecut a fost ‘Generația de Aur’. Această generație nu reprezintă niciun metal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceasta reprezintă ‘Generația de Suflet’. Așa vreau să o numim. Trebuie să fie ‘Generația de Suflet’ a românilor. Când pune suflet, generația asta nu are limite. Au făcut un efort fantastic. S-au unit, s-au strâns. Sunt mândru de ei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Politica