miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu știe cum poate învinge Ucraina, în primul meci de la EURO 2024

Nicușor Bancu e gata să debuteze la Campionatul European din Germania. Căpitanul de la CSU Craiova știe că este fundașul stânga de bază din echipa lui Edi Iordănescu și e conștient de valoarea pe care naționala Ucrainei, prima adversară a României din grupe, o are. Totuși, apărătorul spune că tricolorii au forța necesară pentru a produce un rezultat pozitiv.

Ucraina este o echipă foarte puternică, are jucători foarte valoroși care evoluează în campionate foarte puternice. Noi trebuie să fim în continuare o familie cum am fost în preliminarii, să avem atitudine, agresivitate și tot timpul să jucăm unul pentru celălalt pentru a ne ridica la nivelul partidei. Cu siguranță veți vedea o altă națională cu Ucraina față de ultimele amicale.

Mă bucur mult că după acea accidentare am reușit să revin la echipa națională, să joc în meciurile de calificare și să ajungem aici împreună. Este un vis devenit realitate să fiu la EURO. Selecționerul cu siguranță vrea cadou ieșirea din grupe, pentru că ăsta e obiectivul echipei. Trebuie să jucăm atât pentru selecționer, pentru noi, cât și pentru România”, a spus Nicușor Bancu, înainte de EURO.

Policlinica Buna Vestire Craiova

UEFA EURO 2024 va fi transmis în direct de 130 de televiziuni și posturi de radio din întreaga lume, asigurând o acoperire globală de neegalat. Mai exact, turneul final va putea fi văzut în 219 țări.

Conform frf.ro, estimările indică o audiență medie pe meci de peste 100 de milioane de oameni, iar audiența totală pe durata turneului este așteptată să depășească impresionanta cifră de 5 miliarde de spectatori. Interesul pentru acest eveniment a fost uriaș, lucru confirmat și de cererea masivă de bilete. UEFA a anunțat că au fost înregistrate peste 3 milioane de solicitări pentru bilete, ceea ce reflectă nerăbdarea și entuziasmul fanilor din întreaga lume.

Politica