miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova trimite 3 jucători importanți în Liga 1

FCU Craiova renunță, timp ce un an, la 3 jucători importanți. Este vorba despre Juan Bauza și William Baeten, împrumutați la CFR Cluj, dar și de Robert Popa, împrumutat la UTA Arad. Clubul din Bănie a anunțat deja, oficial, plecarea portarului, în Liga 1.

Robert Popa va evolua sezonul viitor la UTA Arad sub formă de împrumut. Jucătorul FCU 1948, Robert Popa a fost împrumutat pe o perioada de un an la echipa UTA Arad”, a transmis FCU Craiova.

Arădenii s-au lăudat și ei cu noul lor portar. UTA a transmis că a adus un jucător de națională, iar Mircea Rednic deja ar fi renunțat la portarii pe care s-a bazat în sezonul trecut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bun venit, Robert Popa. Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei. Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României. Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, este mesajul clubului arădean, unde Mircea Rednic este antrenor.

Politica