miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Vladislav Blănuță pleacă de la FCU Craiova

Vladislav Blănuță pleacă de la FCU Craiova. Atacantul român de origine moldoveană a stârnit interesul unor echipe din Ungaria și Cehia. Ujpest e gata să plătească 500.000 de euro pentru a-l aduce sub formă de împrumut, anunță Fanatik. În vara anului viitor, clubul maghiar ar urma să aibă și opțiunea unui transfer definitiv pentru două milioane de euro.

250.000 a plătit Adrian Mititelu, pentru transferul atacantului adus de la Pescara. Patronul FC U Craiova ar da o adevărată lovitură dacă s-ar realiza transferul definitiv al jucătorului. Omul de afaceri din Bănie credea, în iarnă, că Blănuță poate pleca la un club important.

Blănuță mai stă un an și jumătate la noi. Deja din iarna asta am primit niște întrebări, nu oferte, la modul: «Cât ai vrea pe el?».  Are nevoie de adaptare, să marcheze goluri. Eu zic că mai dă 6-7 goluri până la vară. Anul viitor trebuie să marcheze 15 goluri ca să plece la un club important. E atacant central, are o vârstă bună, are calități, are o viteză bunicică pentru un atacant central, are plecări foarte bune de pe loc. El avea viteză și mai mare, era mai mult spre extremă acum 4 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dar a crescut foarte mult, s-a înălțat și a pierdut din viteză. Oricum, pentru un număr 9 are o viteză foarte bună.  Vă spun că are o viteză mai bună decât avea Cămătaru la 22 de ani, ca să faceți o comparație. Are o plecare de pe loc foarte interesantă. A ratat mult în ultimul timp, iar atacanții, când ratează, se lovesc de un complex. Trebuie să-i încurajezi, să-i susții, pentru că apar momente și momente”, a declarat Mititelu la GSP Live, la începutul anului.

Politica