vineri, iulie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Bianca Drăgușanu a trecut la Skoda Octavia: „M-am răzgândit”

„Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri”

Bianca Drăgușanu a renunțat temporar la conducerea mașinii sale Bentley, preferând să o trimită pentru o sesiune de revigorare. În timpul acestei perioade, a optat pentru o Skoda Octavia pentru deplasările sale prin București. Cu toate acestea, într-un trecut nu foarte îndepărtat, exprimase că nu ar putea imagina o relație cu un bărbat care deține un vehicul de acest tip, conform Libertatea.

Începând din primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu se află la volanul unui Bentley cu o valoare estimată la aproximativ 250.000 de euro, echipat cu un motor V8 ce livrează 550 de cai putere. Presa a speculat că iubitul său, Gabi Bădălău, i-ar fi oferit mașina ca un gest de împăcare în urma unor greșeli. Un alt zvon care a circulat a fost că Bianca Drăgușanu ar fi vândut Mercedesul său vechi cu aproximativ 100.000 de euro, iar partenerul ei ar fi acoperit diferența de 150.000 de euro pentru noul bolid.

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a susținut cu tărie că tot ce are e de pe urma muncii sale. Într-un interviu deschis pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, ea a explicat că „iertarea nu se cumpără”. „Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri. Tot ce am este pentru că eu am muncit și mi le-am cumpărat singură. Iertarea nu se cumpără“, a spus ea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, fosta prezentatoare de televiziune a rămas momentan fără mașina Bentley, spune că bolidul e la „cosmetizat”. Astfel, ea s-a deplasat prin București cu o mașină Skoda Octavia. Spunea în urmă cu câteva luni că nu ar putea fi într-o relație cu un bărbat care are o astfel de mașină.

„Pentru că eu sunt genul de om la care viața bate filmul, vreau să vă spun atât: bună ziua Univers, bună ziua prieteni, bună ziua Skoda Octavia. M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok. Merge aerul condiționat, eu mă simt foarte bine, Universul ține cu mine. Deși am două mașini, care se cosmetizează acum, sunt în Skoda și sunt foarte fericită”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, Bianca Drăgușanu s-a destăinuit și, printre altele, a afirmat că nu ar putea fi îndrăgostită niciodată de un bărbat inferior financiar față de ea, deoarece acest lucru arată că nu e capabil să își creeze un viitor strălucit. „Nu pot și mi-ar fi greu! Și nu vreau să te mint că m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia, că înseamnă că ceva nu merge acolo, dacă nu conduce o mașină mai șmecheră decât a mea. Dacă el la 40 de ani nu are casă, nu are mașină, nu are afacere, nu are ceva construit, păi înseamnă că nu ai minte în cap”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu nu am nicio problemă, mașina e mișto, doar că nu e pentru mine. Eu sunt o femeie înaltă și am nevoie de spațiu. Am bagaje, am copil, am cățel, am nepot, am soră, car tot timpul. Mașina chiar e mișto. Eu vreau să îi fac mamei mele cadou de ziua ei, o Skoda Octavia. Nu sunt mocangistă, adică am bani să o cumpăr. Nu am o problemă, dar nu e genul meu de mașină”, a mai spus ea.

Politica