joi, iunie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Roi de albine îndepărtat de jandarmii olteni

Jandarmii olteni din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Olt, au fost chemați, în acest weekend, pentru a îndepărta un roi de albine care era pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu din municipiul Slatina. Oamenii legii au asigurat zona.

„Jandarmii olteni au intervenit în acest weekend, în urma unui apel de urgență 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu din municipiul Slatina. Echipajul de intervenție a ajuns cu celeritate la fața locului, a asigurat zona, fără a fi pusă în pericol viața cetățenilor. S-a solicitat sprijinul unui apicultor care a ridicat roiul de albine”, au transmis reprezentanții IJJ Olt.

Tot în acest weekend, jandamii olteni au fost solicitați pentru a scoate un șarpe care pătrunsese în steașina unei case din Stoicănești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, tot în urma unui apel de urgență 112, un bărbat a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din comuna Stoicănești. Patrula de jandarmi a ajuns rapid la fața locului și a reușit să extragă șarpele de aproximativ 1,5 metri în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor. Intervenția s-a desfășurat fără incidente”, au mai spus cei de la IJJ Olt.

După ce șarpele a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite, asigurând astfel că nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni. Jandarmii olteni recomandă oamenilor ca în astfel de situații să apeleze numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să intervină singuri.

Politica