sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

DGASPC Gorj se pregătește de Paște

Mai mulți oameni au ales să fie alături de beneficiarii din sistemul de protecție, donându-le pachete cu dulciuri, fructe, legume și alte produse

În pregătirea pentru sărbătoarea Învierii Domnului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj se asigură că atmosfera este plină de bucurie pentru cei aflați sub îngrijirea sa. Prin eforturi atente și meticuloase, spațiile de cazare și de servire a mesei sunt supuse unui proces amplu de curățenie și igienizare, pentru ca fiecare beneficiar să se bucure de condiții excelente, conform Gorj Express.

Într-un cadru plin de culoare și creativitate, se organizează diverse activități tematice, cum ar fi vopsirea ouălor și confecționarea de felicitări și ornamente, care vor aduce un plus de frumusețe locațiilor unde sunt găzduiți copiii și adulții din sistemul de protecție al DGASPC Gorj. Pe lângă acestea, beneficiarii au ocazia să participe la slujbele religioase organizate în Săptămâna Mare, oferindu-le astfel posibilitatea de a trăi tradițiile și spiritualitatea acestei perioade.

DGASPC Gorj reafirmă și în acest an angajamentul său față de binele și confortul beneficiarilor săi, oferindu-le un meniu special cu preparate tradiționale specifice sărbătorilor pascale. Aceștia vor servi preparate precum: ouă roșii, drob de miel, salată boeuf, friptură de miel, sarmale, piftii, cozonac și prăjituri de casă. Astfel, fiecare masă devine o ocazie de bucurie și sărbătoare pentru toți cei implicați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un gest de solidaritate și compasiune, mai mulți oameni cu suflet mare au ales să fie alături de beneficiarii din sistemul de protecție, donându-le pachete cu dulciuri, fructe, legume și alte produse, aducând astfel un strop de lumină în viața lor.

„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj rămâne devotată misiunii sale de a oferi sprijin și protecție celor aflați în nevoie, iar în această perioadă de sărbătoare își întărește angajamentul de a fi un stâlp de susținere și speranță pentru comunitate. Cu această ocazie, transmitem beneficiarilor, salariaților și tuturor colaboratorilor, sărbători luminate, cu liniște, pace și armonie!”, au transmis reprezentanții DGASPC Gorj.

spot_img
spot_img

Politica