sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craioveni reținuți pentru că au furat din patru magazine

Doi tineri de 16 și 22 de ani, au fost reținuți, pentru că au furat din patru magazine din Craiova. Astfel, oamenii legii doljeni au fost alertați pentru că au fost jefuiți. Tinerii au furat sume de bani de 200, respectiv 500 de lei.

„În continuarea cercetărilor privind furtul comis în noaptea de 20 spre 21 aprilie a.c., în care persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Petre Ispirescu, de unde ar fi sustras suma de 200 de lei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au extins cercetările şi cu privire la alte trei furturi reclamate a fi comise din incinta unor societăţi comerciale, două dintre acestea rămânând sub forma tentativei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi trei tineri cu vârstele de 15, 16 şi 22 de ani, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceştia sunt bănuiţi că în noaptea de 20 spre 21 aprilie a.c., ar fi pătruns, fără drept, în incinta a patru societăţi comerciale situate pe străzile Petre Ispirescu şi Henri Coandă, din două dintre acestea fiind sustrase sumele de 200 de lei, respectiv 500 de lei, iar din celelalte două nefiind sustrase bunuri”, au spus polițiștii doljeni.

În urma inverstigațiilor au fost depistați trei tineri bănuiți de comiterea faptelor. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

spot_img
spot_img

Politica