vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noii cetățeni de onoare ai municipiului Târgu Jiu

Titlurile urmează să fie înmânate la ședința festivă din cadrul complexului de evenimente dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu

Maia Morgenstern, Ana Culcer, Gheorghe Birău și Octavian Mădălin Bunoiu vor fi distinși cu titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu consideră că aceste patru personalități remarcabile, cu CV-uri impresionante, au devenit adevărați ambasadori ai municipiului Târgu Jiu în întreaga lume, datorită muncii lor și rezultatelor obținute, conform Gorj Express.

„Doamna Maia Morgenstern, o actriță cunoscută și apreciată la nivel mondial, și-a legat recent numele de Municipiul Târgu Jiu, promovând orașul nostru. O puteți aplauda în sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, pentru că joacă pe scena de aici.

Doamna Doctor în medicină Ana Culcer, medic primar pediatru, Doctor în Științe Medicale, a salvat mii de vieți și s-a mândrit tot timpul cu originile sale gorjenești. De altfel, vine mereu aici pentru a ajuta copiii care au nevoie de experiența și priceperea dumneaei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Domnul Gheorghe Birău are o contribuție însemnată în monitorizarea sistemului bancar la nivel județean, implementarea politicilor băncii centrale privind cercetările statistice și educația financiară la nivelul județelor Gorj și Mehedinți. Este deosebit de apreciat pentru sprijinirea mediului academic local prin programe și proiecte comune cu Banca Națională a României.

Domnul Octavian Mădălin Bunoiu a condus cu succes zeci de proiecte în activitatea de învățământ universitar din cadrul Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Fizică, contribuind la dezvoltarea și modernizarea sistemului de învățământ superior românesc. Activitatea sa în cercetare este vastă și recunoscută la nivel național și nu numai.

Prezentând un CV de invidiat, cu o experiență de peste 25 de ani, domnul Bunoiu este foarte cunoscut în mediul universitar românesc, iar numele său este strâns legat de Municipiul Târgu Jiu, pe care îl reprezintă cu cinste”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Acestea sunt propunerile înaintate Consiliului Local Târgu Jiu, titlurile urmând a fi înmânate la ședința festivă din cadrul complexului de evenimente dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu.

Politica