vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali speră ca Mititelu să îi scadă prețul lui Bauza: „N-am ce să fac cu el”

Gigi Becali spune că nu îl mai vrea pe Juan Bauza, după ce s-a vorbit despre faptul că patronul de la FCSB ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocașul argentinian, iar Adrian Mititelu a refuzat, spunând că îl vinde pe starul formației din Bănie doar în străinătate. Acum, omul de afaceri din Capitală ar putea aborda o tactică specială, sperând ca alte cluburi din străinătate să nu fie interesare de Bauza, iar oltenii să îi scadă prețul jucătorului, dacă ofertele vor întârzia să apară.

N-am ce să fac cu Bauza. Ce să fac cu el? El e valoros, dar ce să fac cu el? La mine trebuie să facă faza defensivă, ambele faze. Nu că eşti Maradona şi ai dat o pasă … La mine trebuie să alergi. Olaru chiar dacă mai greşeşte, Olaru aleargă. (n.r. William Baeten?) Ăla aleargă! Nu este extraordinar, super jucător, dar aleargă. Nu vreau să-i zic pe toţi”, a explicat Becali, conform DigiSport.

Dănuț Lupu a reacționat după ce a auzit, inițial, de interesul celor de la FCSB pentru Juan Bauza. Fostul fotbalist l-a ironizat atât pe Adrian Mititelu, care se lăuda cu cei mai valoroși fotbaliști străini din Liga 1, cât și pe argentinianul dorit de Becali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mititelu are cel mai bun străin din țară, cum să pice? Bauza e cel mai bun străin din România. Coman reușește să ducă de unul singur FCSB-ul acolo și tu cel mai bun străin din țară… cum faci? A, unul e pe primul și celălalt e pe ultimul. Cine l-a văzut fotbalist în afară de Mititelu? Joacă doar cu locul 16-17. Joacă două meciuri pe an”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit Fanatik. 

Politica