sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

666. „Il Demone” bate „Il Diavolo” în Derby della Madonnina

Inter câștigă în deplasare meciul cu AC Milan din etapa a 33-a din Serie A și își asigură matematic titlul din acest sezon și cel de-al douăzecilea din istorie.
Nerazurrii au deschis scorul în minutul 18, prin Francesco Acerbi, apoi, după pauză, în minutul 49, și-au majorat avantajul prin Marcus Thuram. Gazdele au redus din handicap abia în minutul 80, prin Fikayo Tomori, reușind să crească tensiunea unui meci care până în acel moment a fost unul recomandat cardiacilor.
Spiritele s-au încins atât de mult încât în ultimele minute ale partidei s-au consemnat 3 eliminări: Denzel Dumfries de la Inter și Theo Hernandez de la AC Milan în minutul 90+4, urmați de căpitanul gazdelor în minutul 90+7.

666
Simone Inzaghi câștigă primul lui titlu de campion din postura de antrenor. Cel care anul trecut a fost la un pas să fie destituit din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat, fiind la un moment dat poreclit de fanii Interului „Limone”, a reușit să își salveze postul grație calificării în finala Champions League de anul trecut, iar ca urmare a modului în care și-a condus echipa sezonul acesta în campionat, fanii i-au schimbat porecla în „Demone”.
A fost a 6-a victorie în ultimele 6 derby-uri și al 6-lea trofeu pentru antrenorul nerazzurilor și acel Milan – Inter 6-0, din 11 mai 2001, a fost „compensat” prin adjudecarea celei de-a doua steluțe tocmai pe terenul rossonerilor.

foto: captură video – facebook/inter

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica