sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru olteni reținuți pentru că s-au bătut la un bar

Patru tineri olteni au fost reținuți de oamenii legii olteni pentru că s-au bătut cu alți oameni. Polițiștii olteni au intervenit la un bar din comuna Coteana. Cei patru, din cauza alcoolului, s-au luat la bătaie cu alte persoane care se aflau pe terasa barului.

”În fapt, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au fost sesizați cu privire la faptul că, pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, are loc un scandal între mai multe persoane.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane din municipiul Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale, au spus reprezentanții IPJ Olt.

Cei patru tineri au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore.

Politica