sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru vrea mai mult de la elevii lui Gâlcă: „Chiar am avut emoții”

Mihai Rotaru s-a declarat mulțumit, în primă fază, de jocul alb-albaștrilor sub comanda lu Costel Gâlcă. Patronul de la CSU Craiova recunoaște că a avut emoții pentru debutul noului antrenor și explică faptul că, în opinia lui, echipa a arătat bine. Totuși, finanțatorul formației din Bănie aproape că a anulat laudele cu câteva pretenții pe care le-a subliniat. El își dorea să vadă mai multe goluri și crede că tehnicianul oltenilor trebuie să tragă un semnal de alarmă, în ceea ce privește ratările atacanților.

Obiectivul celor de la CSU Craiova este podiumul. Alb-albaștrii vor un loc de cupe europene, pentru a încerca, din nou, să ajungă în grupele Conference League. Totodată, Rotaru își dorește ca în sezonul viitor, echipa lui să fie clar favorită la titlu, dar și să pună în practică un joc spectaculos, pe placul publicului.

„Debut bun, echipa a arătat bine. S-a văzut că au fost compacți ce spunea și Costel Gâlcă. Chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Costel Gâlcă trebuie să-și tragă semnale de alarmă. Nu e normal să plecăm doar cu 3 goluri date la câte ocazii am avut. Am avut foarte multe ocazii. Mă bucur, pentru că înainte sufeream în zona aceasta. Per total felicitări și sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe termen scurt să câștigăm și pe termen mediu să devenim o echipă la care să te uiți cu plăcere. Podiumul este obiectivul nostru. Houri este un jucător bun, mă bucur că a înscris. A fost totul ok și chiar am avut emoții pentru Costel Gâlcă. Au primă bineînțeles, primă contractuală, cele normale”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Politica