vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costel Gâlcă le-a reamintit oltenilor că știu să joace fotbal-șampanie

CSU Craiova a câștigat meciul cu Sepsi și a reușit să urce pe locul 2, fiind principala favorită la câștigarea titlului de vicecampioană a României. Costel Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca alb-albaștrilor, cărora le-a amintit de faptul că știu să joace acel fotbal-șampanie dorit de suporteri. Antrenorul a imprimat deja un stil de joc ofensiv, chiar dacă tot el a fost cel care a subliniat faptul că se va axa, momentan, pe rezultate și mai puțin pe spectacolul din teren. Maldonado, Andrei Ivan și Houri au fost marcatorii trupei din Bănie.

Sepsi OSK: : Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ștefan – Oroian, Alimi, Kallaku, Dumitrescu – K. Varga, Debeljuh, Ștefănescu.
Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Rența, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Safranko. Antrenor: Bernd Storck.

CSU Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic.
Rezerve: Lazar, Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic. Antrenor: Costel Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că e meritul jucătorilor, au avut atitudine, au înțeles rapid ce trebuie să facem. Pentru început, mi-a plăcut foarte mult. S-au ajutat unul pe altul, e important să aibă o comunicare, să fim organizați în apărare, iar în atac să punem probleme oricărei echipe, pentru că avem jucători de calitate. Sunt optimist pentru că am câștigat astăzi, dar meciurile vor fi diferite și va trebui să ne adaptăm, să fim mai inteligenți, să facem mai multă economie de energie. O să fie altă istorie cu celelalte echipe, în fiecare meci se schimbă partitura”, a spus Gâlcă, după meci.

Politica