sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Reacția lui Andrei Nicolescu, după remiza cu Dinamo: „E un moment complicat”

FCU Craiova rămâne pe ultimul loc în clasament, chiar și după remiza aceasta

FCU Craiova și Dinamo au încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, într-un meci desfășurat în Bănie, în cadrul etapei a cincea din play-out-ul Superligii României. Dinamo a deschis scorul în ultimele momente ale primei reprize, prin Gheorghi Milanov (minutul 44), după o centrare de la Hakim Abdallah și o pasă finală de la Goncalo Gregorio.

În minutul 90, echipa condusă de Eugen Trică a reușit să egaleze prin Vladislav Blănuță, cu o lovitură de cap la centrarea lui William Baeten. Cu toate acestea, FCU Craiova rămâne pe ultimul loc în clasament, chiar și după remiza aceasta. Oltenii au acumulat doar trei puncte în ultimele 11 etape.

„Înainte de meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că trebuie să omorâm meciul după primul gol, eram sigur că o să înscriem. Nu mai contează. E foarte greu mental acest play-out pentru toate echipele. Mă uit la Craiova care are foarte multă calitate, dar care este împietrită cumva. 100% meritam să câștigăm, dar n-am fost în stare să închidem jocul, să-l omorâm. E greu să mai găsești explicații, toată lumea este sub presiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E un moment complicat. Nu mă simt nedreptățit. E pur și simplu faptul că trebuia să fim un pic mai agresivi pe ocaziile pe care le-am avut în a doua repriză. E vorba doar de presiunea mentală, cât de capabili sunt să o gestioneze, să scape de frica de greșeală și de rezultat. Aici e diferența. E o bătălie foarte complicată”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Foto: Digi Sport

spot_img
spot_img

Politica